Beeser

O nama

Beeser je brend koji se od nedavno nalazi na tržištu meda. Odlikuje nas novi i originalan koncept promovisanja i prodaje meda koji je 100% prirodan i proveren. Naša pijaca meda nalazi se jedino na internetu. Sarađujemo sa malim proizvođačima, pčelarima, kojima je proizvodnja prirodnog i kvalitetnog meda moralni i profesionalni imperativ. Male količine meda do kojih dolaze naši pčelari putem naše veb prodavnice nalaze put do kupaca širom zemlje.

Naš tim čine i tehnolozi, agronomi i pčelari koji se svi vode jednim istim ciljem – da do kupaca stigne med nesporne vrednosti koji će samom sebi biti najbolja preporuka. 

Tragajući za najkvalitetnijim medom širom Srbije želeli smo da „pokrijemo“ različite krajeve naše zemlje. U ponudi imamo med proizveden na različitim nadmorskim visinama, od različitih vrsta biljaka. Naš asortiman širićemo vremenom, obogaćujući ponudu medom iz različitih podneblja. Izuzetno nam je  bitno da pčelari sa kojima sarađujemo vode računa o tome gde drže košnice i gde sele pčele na ispašu. Možemo sa ponosom da kažemo da med koji nudimo potiče iz krajeva koji nisu blizu industrijskih centara i velikih gradova.

Za kvalitet i čistoću svake tegle našeg meda imamo dokaz i potvrdu. Na svakoj tegli Beeser meda pronaći ćete QR kod čijim skeniranjem ćete dobiti potvrdu o analizi meda koji ste kupili izdatu od strane sertifikovane laboratorije. Svaki lot meda koji se pakuje u naše tegle je prethodno analiziran. Med se skladišti i pakuje u uslovima koji su u skladu sa HACCP standardima. Zalažemo se da do naših kupaca stigne med vrhunskog i proverenog kvaliteta. 

Trudićemo se da pred vas iznesemo što više skrivenih Beeser-a Srbije.